Over mij

- 1997 tot heden

Hoe mooi is het om te bedenken dat je op 10 jarige leeftijd al wist wat er op je diploma moest komen te staan? (Niet te vergeten dat ik op 9 jarige leeftijd nog dolfijnentrainer wilde worden) Hoewel 'kunstenaar' niet een term is waar veel ontwerpers gelukkig van worden kan ik het wel waarderen. Mijn leven bestaat uit het dwarrelen tussen kunst en communicatie, waar visuele communicatie de gulden middenweg is. En er is niks wat ik liever doe. Op reizen na misschien. Maar wie zegt dat je voor reizen op pad moet gaan? Hoe tof is het om op reis te gaan in je eigen studio, in je eigen hoofd? Als je mij beter wilt leren kennen nodig ik je uit om op ontdekkingsreis te gaan door mijn vrije creaties. Volg mijn gedachtegangen, leer wat mij inspireert en hoe ik dit vorm geef tot iets nieuws in een keten van inspiratie.

Ik studeerde in 2018 af op ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten te Zwolle, waar ik met de opleiding tot Graphic Designer mijn Bachelor of Arts heb ontvangen. Wonen doe ik in Elburg en inmiddels ben ik ZZP'er en freelancer.

Ben ik op zoek naar jou of jij naar mij? 

Het liefste wat ik doe is creëren. Hoe mooi zou het zijn als je dat 60 uur in de week kan doen en het nog steeds naar je zin hebt? Ik ben opzoek naar klanten die mij kunnen helpen aan meer opdrachten. Ben jij op zoek naar mij? Laat het me weten! 

... of vul dit formulier in!

Bel me ...

0681908274

... stuur me een email